top of page

Recensies 

Wie kunnen er nu beter vertellen over het verblijf in Villa Piedras Blancas dan onze eerdere gasten?

Fantastisch huis met werkelijk alles aanwezig want je hart begeert. Prachtige wandelomgeving met veel bloemen en bloeiende amandelbomen in deze tijd van het jaar.Goede wegen om andere plaatsen en de kust in de buurt te bereiken. Ook echt genoten van de buiten jacuzzi en de geweldige tuin! m een plekje zonder zorgen, je hoeft alleen maar te genieten!

Sita en Betty, maart 2023

De woning is zeer compleet met een schitterende tuin en heel privé. Prachtig uitzicht op het eiland. Woning ligt iets boven El Paso maar goed centraal voor wandelactiviteiten. Wij hebben heerlijk genoten. Zeer vriendelijke en snelle communicatie zowel met eigenaar als beheerders echtpaar. Aanrader voor rustzoekers.

Johan en Afke, januari 2023
 

De woning is van alles voorzien. Keukenuitrusting zeer compleet. Verschillende terrassen met veel privacy. grote tuin. Centraal gelegen voor uitstapjes.

Irma en Bert, januari 2023
 

Heerlijk zeer compleet ingericht huis op een mooie en centrale plek op het eiland. Prachtige tuin met veel uitzicht en privacy. Jacuzzi vonden wij echt een onverwachte plus. Contact met Tjerk en Marieke verliep soepel en snel. Wij zeggen: niet twijfelen, gewoon doen!

Jeanne en Rob, november 2022
 

Compleet uitgerust huis om helemaal tot rust te komen. Centrale ligging op het eiland. De jacuzzi is heel fijn, zeker om bij te komen na een dag wandelen. Contact met verhuurder(s) vooraf en beheerder(s) ter plekke helemaal top.

Benjamin en Jan Willem, oktober 2022
 


 

grote eettafel in de tuin

Een leuk huis met veel privacy.
Een mooi huis met een complete keuken, en buiten een jacuzzi en een zwembad. Een heel goede aanrader om het eiland te verkennen.

Angelo, mei 2022
 

Un rincón ideal para desconectar
Muy buena ubicación, una casa muy cómoda con todo lo necesario para descansar y un relajante baño en el jacuzzi bajo el increíble cielo de La Palma, qué más se puede pedir!!!!
Agueda, augustus 2022

bottom of page