top of page
IMG_0172.jpg

Auto

De wegen op La Palma zijn uitstekend, maar wel bochtig. 

De maximum snelheid ligt daarom zelden hoger dan 50 km per uur. Het verkeer is niet druk en dat maakt La Palma een prima eiland om zelf met de auto op pad te gaan. Een auto huren kan het best vooraf bij één van de verhuurbedrijven op het vliegveld, bijvoorbeeld bij Cicar https://www.cicar.com/EN/La-Palma-car-hire. De auto staat dan klaar in de parkeergarage onder het vliegveld.

Bus

La Palma heeft een goed en goedkoop busnetwerk. De

hele dag rijden bussen tussen de oost- en westkant van het eiland en bijna alle toeristische bestemmingen zijn met de bus goed bereikbaar. 

Villa Piedras Blancas ligt aan de busverbinding tussen Los Llanos en Santa Cruz; de bushalte ligt op 2 minuten lopen van het huis.

Duiken

La Palma heeft verschillende mooie duiklocaties, zowel aan de westkust als aan de oostkust. Casa de Buceo in Los Llanos biedt proefduiken en cursussen aan op verschillende niveau's in verschillende talen, waaronder Nederlands, Spaans en Duits. https://www.duiken-la-palma.com/

Mountainbiken

El Paso is ideaal gelegen voor wie wil mountainbiken. Recreatiezone El Pilar, van waaruit diverse mountainbike-routes starten, ligt op 10 minuten rijden. MTB Paradise in El Paso biedt mountainbike verhuur en begeleide tochten met vervoer naar het startpunt. https://www.lapalmabikerental.com/

bottom of page